Misiunea noastra in activitatea desfasurata este aceea de a aduce valoare pe termen lung, atat pentru proprii angajati cat si pentru parteneri, printr-un angajament de colaborare pasionat de excelenta concomitent cu dezvoltarea si integrarea unui proces de management disciplinat, bazat pe predictibilitate, care sa conduca la crearea unui avantaj competitiv sustinut, intr-o piata aflata permanent intr-un proces dinamic de dezvoltare.
Astfel, intotdeauna urmarim sa atingem succesul prin tratarea cu profesionalism si pragmatism a fiecarei idei de dezvoltare initiate de partenerii nostrii, astfel incat pornind de la aceasta, sa ajungem sa desfasuram o serie de activitati care sa fie indreptate spre atingerea unor obiective clar specificate, intr-o perioada de timp definita, folosind un buget stabilit.
Vom urmari intotdeauna sa furnizam  cele mai bune servicii din domeniu,  de a respecta politicile clientilor nostrii, de a construi  relatii pe termen lung fara  a nu ne compromite integritatea si de a identifica  periodic pentru parteneri,  toate oportunitatile in accesarea fondurilor nerambursabile. Pentru a ne indeplini aceasta misiune, toti angajatii Alb Consulting & Management au adoptat  un set comun de valori, care  reflecta si ghideaza spiritul, caracterul si personalitatea. Adoptarea acestui set de valori in activitatea curenta a societatii,  conduce la crearea unei reputatii ireprosable, care reflecta pragmatismul si profesionalismul in toate etapele care se succed in elaborarea si implementarea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile.

Valorile Alb Consulting & Management

  • Ajuta-i pe cat mai multi sa obtina ceea ce vor, iar ei la randul lor te vor ajuta sa obtii ceea ce vrei.
  • Perfectioneaza-te permanent (imbunatateste, inoveaza continuu si nu imbratisa mediocritatea).
  • Respecta-ti cuvantul (adica daca ai promis ceva, tine-te de cuvant).
  • Fii hotarat si persevereaza (nu spera, visa sau iti dori, FA!).

Pentru mai multe intrebari si sugestii va rugam contactati-ne!

consultanta-afaceri-foto1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *